Fysiotreat

Hvad er FysioTreat?

FysioTreat er helkropsmassage i fysiurgisk form, hvor der er mulighed for at vælge hårdhed i dybdemassagen. 

Massagen er opbygget på baggrund af kroppens anatomiske struktur, D.v.s. knogler, muskler, sener og ledbånd. Massage ved denne form for behandling er altså en lægefaglig korrekt måde at massere på. Udover at give velvære er det en velegnet metode til at behandle lidelser i bevægeapparatets muskulatur. 

Gennem dybdemassage sker en hurtigere restitution af det beskadigede eller trætte væv, idet affaldsstoffer hurigere fjernes, og der øges tilførsel af frisk, iltet og næringsrigt blod.  Den fysiurgiske massage vil kunne udstrække de enkelte grupper af muskelfibre ikke mindst i områder med overbelastet struktur som f.eks. myoser, stramt bindevæv og sener. 

Fysiurgisk massage stimulerer kredsløbet. Massagen medfører såvel mekanisk som biokemisk påvirkning af kredsløbet, hvor bl.a. det autoimmune nervesystem stimuleres. Dette medfører bl.a.,, at blodårene åbnes/udvides, og der sker en større blodgennemstrømning i det skadede væv.  Alt sammen medvirkende til en hurtigere restitution og heling. 

Har du smerter, hjælper den fysiurgiske massage dig ved øge blodgennemstrømningen og forbedre ilttilførslen til de overspændte områder. Alene ilttilførslen til det overspændte og skadede væv nedsætter smerter radikalt. Desuden vil udskillelsen af endorfiner under massagen hæmme hjernens evne til at opfange smerte.

Vi behandler som udgangpunkt hele kroppen, hvis andet ikke er aftalt. I FysioTreat kombinerer vi flere behandlingstyper, og prioriterer at have tid og ro til dig.

FysioTreat er et behandlingskoncept, hvor vi udfører fysiurgisk massage kombineret med mekanisk diagnostik og terapi (MDT).

MDT er en international, anerkendt tilgang til undersøgelse og behandling af ryg og nakke. MDT terapeuten er trænet i at undersøge og diagnosticere dele af muskelskeletale system. Det betyder, at MDT undersøgelse vil være hensigtsmæssig, hvis du eksempelvis har ondt i ryggen eller nakken.

Hvis vi i TreatOdense mærker låsninger i dine led, vil vi arbejde på at frigøre disse. Gennem MDT og massage slår vi 2 behandlinger sammen. Dette øger sandsynligheden for hurtigere bedring.

Denne behandling udføres af udannet fysioterapeut med mere end 15 års erfaring.

Kan også bookes som hjemmebehandling HomeTreat

Hvorfor vælge FysioTreat?

Hvis du:

 • har hold i nakken/lænden
 • mærker at det trækker/stikker/prikker i arme eller ben
 • har en sovende fornemmelse i arme eller ben
 • har svært ved at rette ryggen op efter at have siddet ned i længere tid
 • du har svært ved at tage strømper på om morgenen pga. ømhed i lænden
 • du vågner med ondt i nakken
 • du er øm i nakke/skulder, når du arbejder med computer el tablet.
 • dit golfsving gør ondt i ryg eller nakke
 • dine muskler føles spændte og ømme.
 • du føler en træthed i ryggen
 • din Krop føles tung
 • andre behandler ikke har kunnet hjælpe dig.Hvad koster FysioTreat?

Clinic.

60 minutter

450 kr

Home.

60 minutter

950 kr

Rul til toppen