Om TreatOdense

I TreatOdense  ligger vi stor vægt på RO-TID-KVALITET.

Jeg er stifter af TreatOdense og er uddannet fysioterapeut. jeg har stor og bred erfaring efter 15 år på samme privatklinik. Jeg valgte at sige mit job op og starte TreatOdense, fordi jeg grundlæggende mener, at der er for lidt tid til den enkelte patient. Hos TreatOdense tager en behandling 60 min så her er der ro og tid til en professionel behandling.

Jeg er uddannet med speciale i ryg og nakke problematikker og det er her jeg har mine kvalifikationer og min interesse. Men jeg er også stor tilhænger af fysiurgisk massage og har efter mange års erfaring fundet ud af at kombinationen af disse 2 metoder har hjulpet langt de fleste patienter med ryg/nakke smerter. Man kan med andre ord sige at jeg har taget det bedste fra massagen, fysioterapien, og ledmobilisering, og lagt de 3 elementer sammen til min egen behandling, kaldet FysioTreat. 

Men man behøver ikke have smerter for at komme til mig , jeg tilbyder også massage kaldet MassageTreat, her får man kvalifiseret dybdegående helkropsmassage af en uddannet fysioterapeut som ved hvad han laver.

Jeg behandler som udgangspunkt altid hele kroppen med mindre vi aftaler andet..

Hvis du er i tvivl om min behandlingsmetode ville kunne hjælpe dig, så skriv din historie til mig på kontakt@treatodense.dk og jeg vil kontakte dig.

Håber vi ses I TreatOdense

De bedste hilsner 

Martin Lange

Fysioterapeut.

 

 

Rul til toppen